World Wide Web

Meget passende til årstiden, hvor edderkopperne har så travlt med at spinde deres net, er vi nu klar til at få vores nye hjemmeside på nettet i den store vide verden 🙂

Den gamle hjemmeside var fra 2008 og havde dermed næsten 10 års jubilæum; men desværre kunne den ikke længere følge med den udvikling, der har været på dette form for medie i løbet af de seneste år. Således var den absolut ubrugelig på en iPhone og lignende.

Den nye hjemmeside har således været et længe næret ønske og været endnu længere undervejs, og det har været ganske svært at finde ud af, hvad vi gerne ville have med fra den gamle til den nye hjemmeside; men i sidste ende blev det noget så simpelt som manglen på adgangen til det oprindelige billedmateriale, der gjorde udfaldet for, at vi med blog-indlæggene kun kunne gå tilbage til 2015. Men vi håber alligevel, at vi har fået det væsentligste med på siden og glæder os til at kunne gøre mere brug af den 🙂