En del af vore orkestermedlemmer har trådt deres musikalske barnesko i bl.a. Bording FDF Tamburkorps, og herfra fik vi at vide, at tamburkorpset i november 2016 skulle være værter ved et tamburkorpsstævne, hvor det var blevet besluttet, at man ville have den bayerske oktoberfest som tema under gallamiddagen lørdag aften. Det var herefter meget naturligt at spørge ind i orkesteret, om der var nogle, som helt spontant ville være med til noget helt 'skævt' i forhold til det, vi plejer at lave - og det var der heldigvis en flok, der ville :-)

Dirigenten rekvirerede herefter i hast et tyroler-partitur i bedste "umba-umba"-stil direkte fra udlandet. At få dette stunt op at stå gik i det hele taget så hurtigt, at vi først så noderne, da vi troppede op på stævnestedet og fik anvist en pind at sidde på. Så har vi prøvet det med!!!!! :-DDDD

Men det var en skæg og meget fornøjelig lørdag aften - og stævnedeltagerne så virkeligt ud til at have en fest med alt, hvad den kunne trække af banko på tysk, 'fortyskede' danske reklamer, sketches i bedste FDF-stil, lederhosen-danse og hvad har vi.

Bagefter spurgte vi os selv, hvorfor i al verden vi dog kastede os ud i et så skævt projekt; og der er selvfølgelig ikke noget endegyldigt svar, men noget af forklaringen ligger i, at vi gør det, bare fordi det er sjovt, og fordi vi kan! Også anderledes udfordringer kan bidrage til, at man vokser og udvikler sig yderligere som menneske - og et godt grin går vi aldrig af vejen for :-D

 

 

 

Hvor er det altså bare dejligt og glædeligt, at der findes foreninger og klubber, som er villige til at dele deres overskud med os, så vi bedre kan få råd til at købe nye instrumenter dels til de nye elever, som heldigvis stadig kommer til orkesteret, men også nye instrumenter til udskiftning af de instrumenter, som efterhånden er ganske slidte.

Igen i år betænkte Y's Men's Aaskov også med et betragteligt beløb - 10.000 kr - som vi er meget taknemlige for at modtage. Pengegaven blev da også prompte fejret med en helt speciel blå flødeskumskage ved den efterfølgende øveaften! :-)

 

 

 

 

 

 

Igen i år afholdt vi Store øvedag i Hardsyssel. Denne øvedag finder altid sted den sidste lørdag i januar - hvor der jo alligevel aldrig sker det helt store!

Det var 5. gang, vi inviterede messingblæsere fra det midt-vestjyske, og selvom vi måske ikke har været i gang så længe med dette projekt, så er der alligevel endt med at være en del traditioner som er kommet til: fx sne, god mad (masser af det), god musik og dejligt samvær med en masse dejlige mennesker :-)

I år udvidede vi udbuddet med endnu et niveau, så der nu er 3 niveau, og vi havde 57 deltagere.

Vores egen Kirsten var dirigent/underviser på niveau 1, som primært er for nybegyndere. Der blev spillet til den helt store guldmedalje - både musik og kort!! :-)

Jesper Andersen var ny i denne sammenhæng, men med sin mangeårige erfaring som musikunderviser, kunne han virkeligt give deltagerne på niveau 2 en masse godt med sig hjem i bagagen.

Peter Vogel var tilbage på dirigentpodiet på niveau 3, og det var noget, musikerne på dette niveau var særdeles tilfredse med :-)

Vi håber på den samme fornemme tilslutning fra vore venner fra Bjerringbro, Harboøre, Horsens, Ikast, Lemvig og Thisted igen til næste år.

 

Senest opdateret (Mandag, 27. marts 2017 22:21)

 

 

 

 

 

 

 

 

Orkesterets dirigent og orkesterleder havde, lige siden vi i foråret af Y's Men's i Aaskov var blevet tildelt 10.000 kr. til køb af nyt althorn, korresponderet indgående med julemanden for at se, om vi kunne være så heldige at få det Yamaha NEO althorn, som vi så brændende ønskede os.

Og julemanden havde timet det så perfekt, at han valgte at komme lige præcis til vores julefrokost for at overdrage det nye instrument til os.

Knud, som fremover skal være instrumentets 'fører', blev også ganske overvældet af at få et helt splinternyt horn i hænderne.

Det er ikke til at sige, hvad der skinnede mest, hornet eller Knuds øjne! :-)

 

Senest opdateret (Torsdag, 30. marts 2017 11:17)

 

Jul, jul, jul, jul, jul, jul .... I skal også mærke, det' er jul!

I 2016 havde vi et par ekstra julearrangementer at spille til. Det er altid spændende og dejligt at få lejlighed til at bruge julerepertoiret noget oftere - og så var det også dejligt at spille på steder, vi aldrig før har spillet :-)

Således lagde vi ud med at spille til juletræstændingen på Rådhustorvet i Ikast fredag den 25.11.2016. Det blæste en halv pelikan den eftermiddag, så vi var lige ved at blæse væk, men vi var standhaftige og kæmpede det bedste vi havde lært.

Om lørdagen, den 26.11.2016, spillede vi til julemarkedet i Sunds. Her fik vi lov til at spille indendørs, hvilket vi var meget glade for.

Om søndagen - første søndag i advent - spillede vil til juletræstændingen i Kibæk. Det startede med en flot klar dag, og vi fik æren af at spille lige præcis medens mørket faldt på og stjernerne begyndte at titte frem.

Den efterfølgende lørdag spillede vi så til FDF Kibæks julemarked, og også her fik vi lov til at sidde indendørs og spille. Det er altid så hyggeligt at spille i Møllen blandt juletræer, vanillekranse, pebernødder, nisser, trolde og andre forventningsfulde skabninger :-)

 

 

 

 

Senest opdateret (Mandag, 27. marts 2017 17:22)

 

 

På en ganske almindelig øveaften - den 3. november 2016 - blev der ellers rigtigt bænket op på alle pladser! Det vides ikke, om det var det ustadige vejr, der drev folk hjemmefra og ind i øvelokalet, eller om det bare var trangen til at trykke ventiler og høre messingsuppe, der gjorde udslaget; hvor om alting er, så havde slagtøjsgruppen en formidabel udsigt til den store forsamling blæsere!! :-) Og så manglede der endda en stor håndfuld af vore 'faste' musikere!

Vi har efterlyst den person, som sidst har lånt FDF-hus-strækkeren; men denne er gået fuldstændigt under jorden.

Herefter har vi kontaktet dels kredsbestyrelsens formand, som noget rystet og forpustet godt kunne se, at samlingssalen var ved at være for lille til os. Selv FDF-husets 'vicevært', som for øvrigt også er begyndt at spille i orkesteret, kunne se, at det efterhånden blev lige lovligt trangt for alle de orkesterfolk.

Og i betragtning af at dirigenten i sit civile liv er arkitekt, og et af vore althorn i sit civile liv er tømrersvend, så synes der da at være muligheder for i det mindste at kunne bygge til :-) Vi glæder os til at se, om vi snart får mere albueplads :-DDD

 

Senest opdateret (Mandag, 27. marts 2017 22:19)

 

 

Efter at have øvet flittigt på melodierne til blandt andet den forestående dobbeltkoncert med venskabsorkesteret i Steggerda mødtes vi lørdag den 15. oktober ved Elia (den omvendte Weber-grill i Herning) om morgenen, hvor vi pakkede vort habengut i bussen. Herefter startede vi den lange tur til Holland. Humøret var højt, og det blev bestemt ikke mindre, da vi i løbet af formiddagen gjorde holdt på en rasteplads for at få os et rundstykke eller to :o) På det tidspunkt, hvor vi ville have holdt rast for at spise frokosten, stod det ned i stænger uden for, så vi trak den lige i en halv times tid, for vejrudsigten sagde, at ca. 40 km længere fremme, ville vejret klare op - og det passede!

Undervejs fik vi skam også testet det nye pølsevarmer-aggregat, som var installeret i bussen, de røde pølser med brød og ketchup/sennep fandt i al fald rivende afsætning :o) Da vi i Holland skulle dreje fra motorvejene og ud på de små, normale veje, lignede de nærmest cykelstier i forholdet til vores STORE bus. Uha, vi var glade for, at det ikke var OS, der sad bag rattet i den store bus på disse meget smalle veje; men Roan klarede det mesterligt.

Søndag den 16. oktober var der først noget morgen-øvning efterfulgt af en let frokost, hvorefter vi trak i uniformen, samlede vores udsendte medlem, Joachim, som var i praktik i Holland, op og hastede ind til plejehjemmet i Lindstette, hvor vi skulle give koncert. Vi var lidt overraskede over, hvor mange tilskuer/tilhører der var mødt frem; men vores koncert gik godt - og den blev i al fald vel modtaget.

Mandag var vi først på sightseeing ved Wouda (verdens ældste og største stadigt fungerende damp-pumpestation). Vi var så heldige, at de just den dag, vi var der, havde startet op for dampen - dette sker kun to dage om året, så vi fik en lidt speciel oplevelse. Pumpe-stationen er fra 1919 men fungerer altså stadig den dag i dag. Et fantastisk skue. I løbet af de par timer, vi var der, kunne man rigtig følge med i, hvordan dampen voksede i volumen!!

Herefter kørte vi til Bolsward, hvor vi først var på byrundtur i det pragtfulde efterårsvejr, herefter var vi på virksomhedsbesøg i en læder-forarbejdnings-virksomhed.

På den familiedrevne fabrik lavede de mange rigtigt fine ting - Søren faldt således helt aldeles og pladask for et lille får! (Kan man mon så sige, at han fik "fåresyge"??).

Dagen i Bolsward sluttede af med en koncert i den udbrændte kirke. Bystyret havde besluttet at nedlægge den som kirke, men man ville stadig gerne beholde kirken, så der var blevet lavet et glastag og lagt et gulv ind - og der var en helt fantastisk og unik akustik, som virkelig gav dig en hel masse hjælp i specielt salmerne! Vi var helt høje efter den oplevelse.

Om tirsdagen havde vi en lang dag med mange gøremål. Efter morgenmaden startede bussen på sin tur til først Dwingeloo, hvor vi så kirken med det løgformede tårn. Dette specielle tårn har John - vores hollandske orkestermedlem - som bette knægt sunget om mange gange :o) Herefter skulle vi videre til Giethorn, hvor vi fik lidt tid til at shoppe.

Vores hollandske guide var virkelig god til med malende beskrivelser, skæve bemærkninger og et glimt i øjet at fortælle om dette og hint - både til højre og til venstre (af en eller anden grund fik han altid byttet rundt på de to; men det vænnede man sig ret hurtigt til og kiggede automatisk til den anden side end den side, han havde annonceret :oDDD). Vi fik garanteret betragteligt mere at vide om Friesland og dets beboere, end vi kunne have læst os til - ikke mindst lærte vi om den specielle humor, dette folk besidder, og som John er en stærk repræsentant af ;o)

Fremme i Steggerda besøgte vi den katolske kirke, som John i sin tid havde været messedreng i. Han meddelte os, at netop fordi han som knægt var blevet tvunget til at synge så meget, havde han sunget mere end rigeligt for et helt liv, og derfor ville han ikke længere synge med, når vi i orkesteret sang!!

Som noget ganske særligt åbnede Johns forældre også op for deres hjem. Det er ikke sådan kutyme at komme ind i private hjem, men man gjorde en undtagelse i vort tilfælde. Her fik vi fornøjelsen af ved selvsyn at fået indblik i, hvordan de små hollandske huse (med et grundplan på ca. 60 m2) men med udseende som små paladser (på grund af de lange, smalle vinduer) var indrettede, og vi opdagede, at selvom husene så meget små ud udefra, så virkede de væsentligt større indvendigt! Vi var aldeles imponerede over, hvor funktionelt man kan indrette sig, når bare man tænker sig om!

Derefter kørte vi videre til den forsamlingssal, hvor vi skulle holde dobbeltkoncert med Crescendo. Vi lagde ud med eftermiddagskaffen, hvor venskabsorkesteret også havde arrangeret, at vi skulle smage en hollandsk kagespecialitet! Den smagte godt! Herefter var der orkesterprøver efterfulgt af aftensmad, som Crescendo også havde arrangeret: Også her havde man valgt hollandske specialiteter, så der var lidt for enhver smag, dog kan man sige, at det gennemgående tema var kål med kartofler og kød - i 3 forskellige varianter. Det smagte forbavsende godt ;o) Som dessert havde vi medbragt noget Abemad til alle, og det faldt skam også i god jord. Begge orkestres koncerter og selve dobbeltkoncerten gik rigtigt, rigtigt fint, så det kunne vi alle godt være bekendt.

Da vi kom noget senere hjem tirsdag aften end planlagt, og da vi skulle holde os til buschaufførens køre-hvile-tids-bestemmelser, blev afgangstidspunktet for hjemturen den efterfølgende morgen udsat en halv time. Det passede os sådan set fint nok, for der var rigtigt meget at pakke ned, og vi skulle også have gjort rent på værelserne, toiletterne, badene, køkkenerne osv. Og meget passende - kunne man fristes til at sige - regnede det, da vi tog afsted. Vi havde på hele turen været utroligt heldige med vejret, masser af solskin, hvor vi var blevet lovet overskyet vejr, og ellers tørvejr, hvor vi var blevet lovet regnvejr!! Så det var godt, vi havde gummistøvlerne med!!!

 

 

En STOR tak til John,

  • fordi han skabte alle kontakterne i Holland
  • fordi han fortalte så levende om Friesland og dets beboere - både til højre og til venstre!!
  • fordi man kunne spørge om alt mellem himmel og jord, og han havde altid svar på rede hånd.

Og en KÆMPE tak til alle deltagere,

  • fordi I var så gode til at "strække" jer,
  • fordi I var gode til at bære over med hinanden
  • fordi I hele tiden hjalp hinanden, når vi hver især på et eller andet tidspunkt på turen blev lidt "slidte" grundet det tætte program.

Men for pokker, hvor var det dejligt og mega-hyggeligt at have jer alle med! Håber, vi kan gøre det om igen engang (næste gang måske med knap så meget citronfromage!! ;oD).

 

Senest opdateret (Torsdag, 03. november 2016 18:18)

 

 

Dette års firmaudflugt går til Holland!! Og vi glæder os :-)

I efterhånden nogle år har vi talt om, at vi godt kunne tænke os at tage hele bandet med på en tur til udlandet. Ganske vist tager vi én gang om året til Sydslesvig i en weekend; men nu havde vi et ønske om et helt andet land, og hvad var så mere naturligt end at slå 'kloen' i vores hollandske kollega, han måtte da om nogen kunne opstøve nogle gode kontakter i hjemlandet - og så kan han jo sproget, hvilket bestemt heller ikke er at foragte ;-)

I februar blev det således besluttet, at vores firmaudflugt i år går til Johns fødeegn (omegnen af Leuwaarden i Friesland).

Om mindre end 2 uger går det løs!! På nuværende tidspunkt er vi 41 personer, der skal af sted. Af disse spiller 31 med i orkesteret, resten er hjælpere, ægtefæller, forældre eller andet. Der er endda rygter om, at der er én mere, som kunne være overordentligt interesseret i at komme med - vi har endnu et par ledige pladser i bussen, så det kan godt lade sig gøre :o)

De seneste 3 måneder har John, Kirsten og Marianne været fuldt beskæftigede med planlægningen af turen. Sidste uge kunne vi således omdele deltagerliste, pakkeliste, program og info omkring forsikringer og bagage. Repertoireliste og skitse over, hvem der skal sidde hvor i orkesteret, er under bearbejdning og forventes udleveret i denne uge.

Menuen er også på plads, og nu er vi i gang med de tilsyneladende endeløse lister over ting, der skal udlånes, hentes, købes etc. Godt nok er det en stor bus, vi har fået stillet til rådighed; MEEEEN der er jo nok trods alt også grænser for, hvad vi kan få plads til - der skulle jo også gerne være plads til deltagerne med deres habengut og instrumenter :-)

Og nu skal vi kun sove 11 gange, før det går løs!! :-)

 

 

 

Senest opdateret (Tirsdag, 04. oktober 2016 17:19)

 

Når man - som det er tilfældet i vort orkester - ikke kræver, at de enkelte orkestermedlemmer formår selv at være i besiddelse af et messinginstrument for at måtte spille hos os, så skal der immervæk nogle finanser til for at være i stand til at købe de instrumenter, der er behov for. Heldigvis er vi i den situation, at fonde og foreninger nogle gange er så gavmilde at de spæder til for at få "enderne" til at mødes ved investeringer i messing-instrumenter.

I år er vi af Y's Men's Club i Aaskov blevet tilkendt hele 10.000 kr., som vi er meget taknemlige over at modtage. Vi står nemlig for at skulle have udskiftet et instrument, som fra ny koster mellem 33 og 38.000 kr; men nu er vi jo jyder, så vi håber at kunne finde en lettere brugt udgave til lidt færre penge :o) Med det generøse tilskud fra Y's Men's kommer vi dette mål meget nærmere. STOR tak til Y's Men's Club Aaskov.

Y's Men's Club Aaskov indtjener forøvrigt penge ved en gang om måneden at afholde loppemarked i Kibæk. Så hvis du har brug for en ny vase, datter eller sønnike er lige flyttet hjemmefra og har brug for tallerkner, bestik eller en ny stol eller noget helt tredje, så kunne det helt sikkert være en god idé lige at slå vejen forbi Y's Men's loppemarked. Du kan gøre en god handel, og Y's Men's kan generere et større overskud, som igen bevirker, at de næste år kan hjælpe endnu flere klubber og foreninger.

Senest opdateret (Fredag, 24. juni 2016 16:43)

 

Så har vi igen haft en dejlig og oplevelsesrig tur til De Danske Årsmøder i Sydslesvig :o)
Sydslesvigsturene er nærmest bygget op af traditioner og vaner, så der er sjældent noget, der kommer som en overraskelse; men i år var der nu alligevel et par små ændringer og et par overraskelser!

Lørdag den 11.06. kl. 9:00 kørte vi i bus fra Elia i Birk ved Herning mod grænsen. Harboøre-folket, som skulle tilbringe lørdag eftermiddag og aften i Lyksborg, steg også på bussen her. Efter at have betragtet buschaufførens ihærdige kamp for at få plads til både hovedbagagen og instrument-bagagen fra samtlige 44 deltagere i bussens pakrum var der et vittigt hoved, der bemærkede, at det var godt, vi ikke også selv skulle lave mad i Sydslesvig, for vi ville da aldrig nogensinde have plads til den der omvendte grill også (= Elia)!!
Lige lidt nord for Vejle havde vi aftalt et opsamlingssted med to musikere fra Hjallerup, som også skulle med os til Jaruplund, og deres bagage fandt vi såmænd også plads til.
Og så fortsatte turen ellers sydpå til Skærup rasteplads, hvor vi gjorde holdt for at fortære de 65 medbragte rundstykker med diverse pålæg, marmelade, kaffe, the, juice osv. Bjarne, den ene af vore fanebærere, var så ivrig efter at få skåret de friske rundstykker over i en fart, at han kom til at skære sig i hånden. Heldigvis var det ikke så slemt, at han mistede hverken finger eller led noget nævneværdigt blodtab; men lidt drabeligt så det da ud. Bjarne mente, at det også bare var fordi rastepladsen hed SKÆRup, at det skete!! Vi vil til næste år overveje enten at finde en anden rasteplads - eller at fratage Bjarne enhver ret til at føre kniv på Skærup-rastepladsen :oD

Ved middagstid gjorde vi igen holdt. Denne gang for at spise de medbragte madpakker og foretage lidt grænsehandel. Da bussens pakrum jo fra morgenstunden til mindste kubik-milimeter var komplet pakket til med bagage, var der ikke også plads til vore indkøb dér, så man måtte lige se, hvad der kunne være under sæder, i hattehylder, og hvad man ellers kunne stable oven på naboen!

Først på eftermiddagen ankom vi til Jaruplund. Og nu løb vi så i den første ændring: Sædvanligvis prøver vi ved ankomsten eftermiddagens program igennem inden selve årsmøde-koncerten i Jaruplund; men i år var anderledes, idet vi lørdag aften også skulle spille til fællessange ved Jaruplund Skoles 90 års jubilæum, og dette repertoire var os ukendt indtil 4 dage før selve arrangementet. Det var således første gang, vi fik udleveret noderne og hurtigst muligt skulle finde os tilrette med dem. Eftermiddagens repertoire var der ikke rigtigt tid til at kigge på; men det gik nu ganske hæderligt alligevel.
Efter mødet i Jaruplund hastede vi videre til aftensmaden på Jaruplund Højskole, hvor vi skulle spille lidt koncert-muzak-noget, medens jubilæumsgæsterne spiste middag, og der var jo så også de fællessange, som vi havde kigget på om eftermiddagen. Henning, som i år også havde valgt at tage med os til Sydslesvig, kan udover at spille en dejlig cornet også trylle, og til skole-jubilæet viste han nogle af sine kunster. Hvordan han gør, er der ingen af os, der har regnet ud endnu - det er simpelthen for forbløffende!!
Da vi kl. 22:30 landede tilbage på skolen var vi ganske brugte, og de mindste af børnene fik efter et par omgang med rundbold nede på skolens boldbane besked på, at de skulle gøre klar til at komme i seng. For de lidt større "børn" var der friskbagte vafler og almindelig hygge. Man forventes her at være så stor, at man selv kan ud af at finde til køjs i forsvarlig tid til at være frisk til søndagens strabadser.

Søndag morgen var der et par morgenfriske, der stod op ved 6:30-tiden for at gøre klar til morgenmaden. Det viste sig nu, at man sagtens kunne have sovet 1 time længere, for de bemeldte rundstykker kom først næsten halvanden time senere, end de plejer (endnu en ændring). Efter morgenmaden blev bagagen pakket sammen, der blev ryddet op og fejet på skolen, og vore pakkenelliker bliv nok engang stuvet ind i bussens pakrum. Og så kl. 10:00 var der gudstjeneste i Den Danske Kirke i Jaruplund.
Efter gudstjenesten hastede vi videre til Flensborghus, hvor vi nåede at være med til det meste af orkesterprøven dér, så fulgte frokosten, og den berygtede tur gennem Flensborg by - specielt Toosbüystraße, der er så stejl og lang, at det føles, som om den ingen ende har!! Oppe på årsmødepladsen samledes de forskellige FDF-orkestre sig til et stort band og spiller til et par af fællessangene. Mellem sangene er der i princippet "fri leg", hvilket nogle af vore unge mennesker benyttede sig af :o) Det er i grunden utroligt hvor mange herlige grin og morskab, der kan lokkes ud af folk, når de bare får et stykke tov at lege med :oD

Efter eftermiddagens friluftsårsmøde gik vi tilbage til bussen, hentede madpakkerne og satte os på havnen, hvor aftensmaden blev spist. Kl. 17:30 skulle vi nemlig nok engang mødes med de andre FDF-orkestre til en sidste tur igennem Flensborg by. Denne gang gik turen fra Nørreport til Søndertorv. På Søndertorv bliver den årlige "Søndertorv-koncert" afholdt af alle de samlede FDF-orkestre. I år var vi 241 musikere i orkesteret - det var ca. 20 flere deltagere end sidste år. Selv om alle på dette tidspunkt er meget trætte efter to lange dage med mange strabadser, skal der lige gives en ekstra skalle, så det fremmødte publikum forhåbentligt også får en god oplevelse ud af det. Jeg tror nu, at det hele lykkedes meget godt ;o)

Vi var alle enige om, at vi endnu engang havde haft en rigtig god tur til Sydslesvig - og vi er klar til at tage afsted næste år igen! :o)

Senest opdateret (Mandag, 20. juni 2016 11:05)

 


Søndag den 15. maj - 1. pinsedag - spillede vi til friluftsgudstjenesten foran Vorgod Sogns nye kirkehus. Det er ved at udvikle sig til en dejlig tradition, at vi spiller til friluftsgudstjenesterne på skift i Vorgod og i Momhøje Plantage.

Det er åbenbart også ved at være en tradition, at det står ned i stænger de foregående dage og på selve dagen på vej til gudstjenesten, så man bliver helt bekymret for, om det nu også bliver en FRILUFTSgudstjeneste; men indtil videre har Gert Nicolajsen formået at få forhandlet det på plads med sin "øverste chef", at vi får rigtigt fint vejr. Faktisk er han på så god talefod med det højeste kontor, at det efter sigende er lykkedes Gert at skaffe fint vejr på denne pinsedag de sidste 25 år!!

Men i år tror vi nu nok, at Joachim, fløjtyrsgutten på euphonium, også ønsker at lægge lidt beslag på ophavsretten til det forholdsvist fine vejr, idet han samme dag havde fødselsdag :o) Og selvfølgelig nåede vi også lige at spille "Congratulation" for ham.

Herefter blev vi budt på grillede pølser med brød, ketchup, sennep og alt, hvad der hører sig sådan noget til.

I vort orkester plejer man at skulle melde ind til orkesterlederen, om man kan komme med til et givet arrangement eller ej. Dette er dels for at kunne holde øje med, hvilke instrumentgrupper/stemmer der måtte være tyndt besatte, og dels hvilke stykker af visse sværhedsgrader vi eventuelt skal drible uden om.
Denne herlige, solrige pinsesøndag fik lige et ekstra "nøk" opad på solsiden, idet 3 medlemmer, som egentligt havde meldt afbud, alligevel formåede at få det skruet sådan sammen, at de kunne komme og spille med :o) Hvor er det ubeskriveligt dejligt og glædeligt, når vore medlemmer trods en hektisk hverdag også kan finde tiden til at spille med ved orkesterets arrangementer - og så gør det ikke noget, at man møder "uanmeldt" op :oD
ALLE er ALTID velkomne!! :o)

Senest opdateret (Onsdag, 27. Juli 2016 17:17)