Orkesterkursus i Vejle – 2015

Også i år havde vi medlemmer med på det årlige Orkesterkursus i Vejle. Bortset fra at det nu hedder Efterårskursus, hvilket til dels skyldes, at også tamburkorpsmusikken mødes til kursus dér, og dels skyldes det faktum, at kurset afholdes i efterårsferien: nemlig i uge 42.

I år var der 16 med fra Kibæk – nåja, de tre af disse talte officielt ikke med til vores kreds, fordi de er betalende medlemmer i andre kredse; men lige så snart de kan komme af sted med det, tilbringer de tiden sammen med os og spiller sammen med os, så i vore hjerter hører de så absolut til i vores enhed :o)

Kibæk havde forøvrigt deltagere med i alle sektioner på kurset, lige fra tamburkorps over Presto (1), Allegro (2), Andantina (ny 3’er), Comodo (ny 4’er), Adagio (ny 5’er), Largo (ny 6’er), Morendo (40+-årige deltagere!) og hjælpersektionen.

Efterårskurset er fuldt af traditioner: Således er det et fast punkt på dagsordenen, at alle deltagere tirsdag eftermiddag har fri til at gøre, hvad de vil. Der er selvfølgelig tilbud på ting, man kan gøre, såsom at sove, se film, tage en tur i svømmehallen, gå en tur i byen (med en voksen) osv. De yngste af vore deltagere mente åbenbart, at den regn, der styrtede ned om eftermiddagen, ikke gjorde dem våde nok, så de var en tur i svømmehallen :o)

De unge mennesker valgte dog at efterkomme en Kibæk BB-tradition, som går ud på, at hele banden går ned til Frellsen-butikken, som befinder sig på gågaden, og får en is – på dirigentens/orkesterets regning :oD De bedste ting er selvfølgelig de gratis ting :oD :oD

Vi siger tak til alle vore folk, som var med. Og også en stor tak for jeres måde at håndtere de udfordringer, I blev stillet over for.