Bytorvindvielsen i Sønder Omme – 2017

Lørdag den 7. oktober skulle vi spille til indvielsen af det nye bytorv i Sønder Omme. I hele ugen op til havde det stort set regnet uafbrudt, og lørdagen oprandt da også med spandevis af regn, der blev hældt ud fra de himmelske sluser. I det hele taget var det den slags vejr, hvor man bare har lyst til at blive inden døre og nøjes med at give sig i lag med huslige sysler. Men vi havde en aftale med de gode borgere i Sdr. Omme, at vi ville komme og spille for dem, så det var bare med at finde det rigtige tøj frem.

Som man kan se på billedet, og som jeg indledningsvis pointerede, var det – også selvom vi sad under ‘tag’ – en ganske våd affære!! Selv ‘gulvet’ i teltet var blankt af vand!!! Om så mere imponerede de fremmødte musikere ved at tage det hele med et absolut fantastisk godt humør. Alle var yderst oplagte, og der var store smil og muntre bemærkninger under hele seancen. Det var en STOR fornøjelse at være deltager i dette arrangement sammen med alle disse fine mennesker.

Vores koncert bar således også præg af dette gode humør, og det blev derfor en vellykket koncert 🙂 Også selvom den ‘tynde side’ var usædvanligt tynd; men som de sagde: “Det kan være, vi ikke er så mange i dag (3 stykker), men det er ERFARINGEN, der sidder her!” Og så pegede de provokerende over på den ‘tykke side’ overfor og mente, at det da vist var noget vældigt frås at være SÅ mange om at spille de par stemmer!! Jo, den fik ikke for lidt.

Og varm kaffe, the og kakao samt efterfølgende hotdogs med drikkevarer blev det også til.

En dejlig eftermiddag sammen med dejlige mennesker. Kan man ønske sig mere? Nej, vel??