Pinsegudstjeneste i Vorgod – 2016

Søndag den 15. maj – 1. pinsedag – spillede vi til friluftsgudstjenesten foran Vorgod Sogns nye kirkehus. Det er ved at udvikle sig til en dejlig tradition, at vi spiller til friluftsgudstjenesterne på skift i Vorgod og i Momhøje Plantage.

Det er åbenbart også ved at være en tradition, at det står ned i stænger de foregående dage og på selve dagen på vej til gudstjenesten, så man bliver helt bekymret for, om det nu også bliver en FRILUFTSgudstjeneste; men indtil videre har Gert Nicolajsen formået at få forhandlet det på plads med sin “øverste chef”, at vi får rigtigt fint vejr. Faktisk er han på så god talefod med det højeste kontor, at det efter sigende er lykkedes Gert at skaffe fint vejr på denne pinsedag de sidste 25 år!!

Men i år tror vi nu nok, at Joachim, fløjtyrsgutten på euphonium, også ønsker at lægge lidt beslag på ophavsretten til det forholdsvist fine vejr, idet han samme dag havde fødselsdag :o) Og selvfølgelig nåede vi også lige at spille Congratulation” for ham.
Herefter blev vi budt på grillede pølser med brød, ketchup, sennep og alt, hvad der hører sig sådan noget til.

I vort orkester plejer man at skulle melde ind til orkesterlederen, om man kan komme med til et givet arrangement eller ej. Dette er dels for at kunne holde øje med, hvilke instrumentgrupper/stemmer der måtte være tyndt besatte, og dels hvilke stykker af visse sværhedsgrader vi eventuelt skal drible uden om. Denne herlige, solrige pinsesøndag fik lige et ekstra “nøk” opad på solsiden, idet 3 medlemmer, som egentligt havde meldt afbud, alligevel formåede at få det skruet sådan sammen, at de kunne komme og spille med :o) Hvor er det ubeskriveligt dejligt og glædeligt, når vore medlemmer trods en hektisk hverdag også kan finde tiden til at spille med ved orkesterets arrangementer – og så gør det ikke noget, at man møder “uanmeldt” op :oD

ALLE er ALTID velkomne!! :o)

Related Images: