Afskedsaften med Stefan Tschögl

Hvor er det dejligt, at de i Østrig uddanner så mange unge messingblæsere; og hvor er det dejligt, at disse blæsere heller ikke er bange for at gribe til instrument i den tid, de tilbringer som udvekslingsstudenter i Danmark :o)

Det er nu anden gang, at vi har fået den udsøgte fornøjelse at spille sammen med en østriger! Sidste efterår havde vi besøg af David på tuba. Og i år var det Stefan på flügelhorn. Utroligt behagelige gutter begge to. Vi håber meget, at de, når/hvis de kommer til Danmark igen, slår et slag ind forbi øvelokalet, så vi lige kan få tjekket op på verdenssituationen med dem – og få skålet i kaffe og kage ;o)

Da udvekslingsstudenterne ikke rigtigt når at spille med til en koncert sammen med os, ved de aldrig, hvordan vi ser ud, når vi har trukket i “unifinform”, så derfor består en del af afskeds-aftenen i, at alle fremmødte medlemmer stiller i det fineste puds. Og derved giver det også mere mening med den lille FDF-maskot som afskedsgave.

Orkesterets medlemmer har i den grad tabt deres hjerte til den lille maskot, at der er indløbet forespørgsler på, hvad der skal til, for at DE også kan få én!!!!

“Lieber Stefan,
schön, dass Du da warst.
Es hat uns SEHR gefreut, Dich in unserem Kreise aufnehmen zu dürfen.
Wir wünschen Dir alles, alles Gute und hoffen, dass wir Dich bald wieder sehen :o)

Viele liebe Grüße

Keld, Palle, Knud, Jens, Søren, John, Kirsten, Laila, Jesper, Emil, Marianne, Karsten, Jens Marius, Henrik, Nikolai, Jørn, Andreas, Esben, Anne, Signe, Kerstin, Dicte und Marius.”