Forberedelser til Sydslesvig og friluftsgudstjenester

Som alle de foregående år følges alle vore sædvanlige friluftsgudstjenester og Sydslesvigsturen hinanden som perler på en snor! Dette betyder, at vi her i foråret skal være meget omhyggelige med det, vi øver, så vi når at lære lige præcis det, der er behov for ved alle de forskellige arrangementer.

De Danske Årsmøder i Sydslesvig 2019

I weekenden den 25. og 26. maj tager vi igen på ‘firmaudflugt’ til Sydslesvig for at medvirke med ledsagemusik ved danske sange og salmer, med koncert-musik og march-musik. Der er ingen tvivl om, at vi nok skal blive testet i, hvor seje vi er; men vi er heller ikke i tvivl om, at vi nok skal klare den lige så fint, som vi plejer 🙂

For tilmelding til turen til Sydslesvig følg dette LINK til NemTilmeld.

For inspiration fra tidligere Sydslesvigstur følg også dette LINK.

Pinsegudstjeneste i Fjelstervang

Vi lægger ud med at spille ved gudstjenesten Pinsesøndag i Fjelstervang. Denne gudstjeneste holdes som en friluftsgudstjeneste, og præsten, Gert Nicolaisen, har med uovertruffen træfsikkerhed formået at skaffe tørvejr til alle disse friluftsgudstjenester i mere end 25 år!!

De år, hvor Pinsesøndag afholdes i Fjelstervang Sogn, plejer den at finde sted på det højeste punkt i sognet, nemlig i Momhøje Plantage; men i år vil man gerne prøve at mødes et andet sted, så vi er spændte på, hvilke GPS-koordinater vi skal køre efter 🙂 Tørvejr bliver det næsten HELT sikkert 🙂

Friluftsgudstjeneste i Kibæk

Og så glæder vi os selvfølgelig til at spille ved friluftsgudstjenesten derhjemme i Kibæk!! 🙂

Her plejer vi at spille præludium, postludium, et par salmer og en Café-koncert, medens sognerådet disker op med grillpølser og sodavand. Det plejer at være SÅ hyggeligt, så det ser vi virkeligt frem til.

Related Images: